Formatii lautari, DJ, interpreti & solisti in Craiova.

Daca sunteti o pereche tanara si moderna puteti contacta un DJ profesionist la nunta dumneavoastra (echipamente de jocuri de lumini si lasere, muzica de discoteca). Daca doriti sa pastrati traditia, veti gasi aici formatii si lautari pentru nunta. Iar daca doriti ca toata lumea sa fie impacata puteti imbina cele doua variante: formatie cu lautari traditionali de nunta si DJ. Totul depinde numai de voi. Nunta va fi cu siguranta o petrecere reusita doar daca daca mirii vor fi la randul lor multumiti de ceea ce ii inconjoara in aceasta zi magica.

Formatii si interpreti live de muzica populara pentru nunti , botezuri in orasul Craiova si Regiunea OLTENIA.

DJ Sound Craiova

Sonorizare, lumini, consola DJ, microfon. 4 boxe active de 600W noi. Pret 150 euro / eveniment. Seriozitate: contract, factura, bon fiscal. 100% legal.

Madalina Pescaru

Sonorizare de cea mai buna calitate Trupa de spectacol pentru evenimente Cu un repertoriu bogat, solista Madalina Mihaela Pescaru din Craiova, va poate transforma nunta sau botezul intr-un eveniment de neuitat. Acompaniata de cei mai buni instrumentisti si abordand mai multe stiluri muzicale, va incanta si pe cei mai pretentiosi nuntasi.

Panduru Ionut solist nunti Craiova

Muzica populara si de peterecere pentru un eveniment frumos, memorabil. Muzica live, de nunta, botez sau cununie. Va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: 0785.528.809

Formatia Petrica Sarbu
DJ Alex Oprea Craiova

Alex Oprea DJ evenimente Craiova, cu peste 20 ani experienta in domeniu, va ofera sonorizari, schela si lumini profesionale pentru nunti, botezuri, cununii, Corporate party. Aveti o reducere de 10% din pretul oferit daca mentionati ca ati gasit aceasta oferta pe www.craiova-nunti.ro

Formatia EXPLOZIV Craiova

Antren si voie buna cu Formatia Exploziv din orasul Craiova. Muzica live de petrecere: populara, usoara, DJ playlist si piesele dvs. preferate de pe Youtube, lumini de discoteca.

Madalina Ciobanu
LISIGENIA si Formatia Regalis
Formatia Siderall
Formatia Lary Amza
Solista nunti Craiova Paula Butusina