Casa Dobrescu Bariera

La Casa Dobrescu din Bariera, veti gasi un décor clasic, ce  ofera ambianta perfecta pentru reusita petrecerilor, iar preparatele gatite cu pasiune vor fi apreciate si de cei mai pretentiosi oaspeti. Echipa noastra inimoasa si cu experienta, va asigura calitatea si cantitatea optima a unui meniu chiar si incepand cu 70 lei /persoana. Tocmai pentru ca ne aflam intr-o noua locatie in zona Bariera Valcii, dorim, prin mentinerea preturilor corecte, sa ne atragem si sa ne pastram clientii. Suntem flexibili, deschisi si pasionati de ceea ce facem. Din aceste motiv, dorim sa fim la inaltimea asteptarilor dvs., in speranta unor recomandari pe masura. Salonul interior cu capacitatea de  45 persoane creeaza atmosfera perfecta pentru a organiza atat evenimente personale (aniversari, botezuri, logodne, nunti, petreceri tematice, petreceri de revelion, Craciun , Paste, reuniuni) cat si corporate (aniversari de companii, banchete, cocktail party, promovare companie/produs, receptii). 

La noi puteti alege intre a avea o petrecere in aer liber, la foisor, gratar si iarba verde, unde putem primi 60 de invitati, sau puteti opta pentru restaurantul din interior cu o capacitate de 45 de persoane.

Alegerea va apartine, in functie de anotimp, si tipul petrecerii, iar noi va asteptam cu sfaturi si preparate delicioase.

 

Va astetam cu drag!

 

Tel. 0730.339.067

 

Cazare Craiova Casa Dobrescu

 

Cazare Isalnita Casa Dobrescu

Poze local
Video
Harta
Date contact
Alte informatii