Restaurant Baba Novac Salon LA ROSE

Restaurantul Baba Novac din Craiova, cartier Brazda lui Novac, zona Complexului Vechi, este locatia perfecta atunci cand doresti sa organizezi un eveniment, fie nunti, botezuri, cununii, zile de nastere, petreceri corporate, petreceri tematice, baluri de absolvire sau altele.

Restaurantul nostru dispune de trei saloane deschise numai pentru evenimente si anume: Salonul LA ROSE cu o capacitate maxima de 400 de locuri si culori murale trandafirii, Salonul LAVANDE cu o capacitate maxima de 150 persoane cu nuante de culori violet, si Salonul CHRYSANTHEME cu o capacitate de maxim 120 de persoane si culoarea capucino.
Cele trei saloane dispun de ventilare si climatizare proiectate pentru a asigura conditii de confort la superlativ, pe masura celui mai important eveniment din viata dumneavoastra. Mesele rotunde si scaunele cu spatar rotund completeaza cu finete nota de eleganta a saloanelor noastre.

 

IMPORTANT DE STIUT !

Pentru a beneficia GRATUIT de sfesnice (suport pentru lumanari) cu lumanari si aranjarea gratuita a meselor, mentionati site-ul www.craiova-nunti.ro Doar mentionand acest site, beneficiati de cele mai bune conditii si de reduceri.

Poze local
Video
Harta
Date contact
Alte informatii