Comanda flori on-line

 

COMANDA FLORI ONLINE

Descriere
* Aranjamente florale * Decoratiuni sala * Catering
COMANDA FLORI ONLINE vă pune la dispoziție o paletă variată de servicii pentru a garanta efectul vizual și practic al fiecărui eveniment:
 Aranjamente florale:
Oferim aranjamente florale pentru diferite ocazii: aniversări, onomastice, felicitări, corporate, petreceri private, nunți și botezuri - pentru prezidiu, pentru mesele invitaților, stâlpișori de intrare și arcade din fier forjat cu flori, lumânări, buchete, cocarde.
Decorațiuni:
Decorațiuni la biserică și restaurant (aranjamente de sală – huse scaune, față de masă).  
La solicitarea clienților putem realiza și invitații, placecarduri, mărturii.
Catering:
Servicii de catering la standarde înalte pentru evenimente: mese festive (aniversări, petreceri private, botez sau nunta la cort), bufet suedez, banqueting, meniuri vegetariene, cofee break. Meniul se stabilește împreună cu clienții, în funcție de preferințele acestora și de amploarea evenimentului.Noi punem accent pe diversitate, creativitate și unicitate și de aceea vă stăm la dispoziție cu o ofertă variată din care veți putea alege, în funcție de preferințe și buget, exact acele servicii de care aveți nevoie pentru ca evenimentul să fie unul inedit, în ton cu personalitatea și stilul propriu. Suntem o echipă dinamică, flexibilă care vine în sprijinul dvs. cu servicii de calitate, indiferent de bugetul disponibil, pentru a vă oferi o zi perfectă. Și tocmai din acest motiv suntem deschisi tuturor sugestiilor și propunerilor pentru ca visele dumneavoastră să devină realitate. Chiar și în cazul în care nu vă regăsiți în pachetele pe care le propunem, putem realiza la comandă orice tip de aranjamente florale, decorațiuni și catering dorit.
Oferim servicii și consultanță pentru orice tip de eveniment: nunți, botezuri, aniversări, recepții, baluri, dineuri etc.
* Oferta este valabila la nivel national. Costurile de transport se achita separat. Termenul de livrare pentru aranjamentele florale de pe site este de minim 24 de ore de la comanda si plata, iar pentru evenimente (nunti si botezuri) la data si ora stabilita de catre client la semnarea contractului.
Facebook Comanda Flori Online


Poze produs / serviciu nunti
Video
Date contact