La Rocca Ballroom si Hotel Craiova


La Rocca te surprinde cu cele mai spectaculoase sali de evenimente din Craiova, create special pentru cei ce iubesc luxul!

Centrul de Evenimente La Rocca sta la dispozitia ta pentru a gazdui cu rafinament momente importante si evenimente de viata unice, indiferent daca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, aniversare) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produs). 

Atentia la detalii este cea care desavarseste ambientul acestei maiestuoase locatii: lumini arhitecturale discrete, candelabre impozante din cristal, mobilier atent selectionat, finisaje elegante care fac diferenta, mochete de calitate, scaune Louis Ghost, decoratiuni elegante. 

Experienta de peste 20 ani pe piata restaurantelor ne ajuta sa facem fata celor mai exigente cerinte in materie culinara si ne face sa fim increzatori ca aici va fi locul unde se va da tonul celor mai selecte evenimente din Craiova. 

Meniurile sofisticate realizate din ingrediente premium savurate intr-unul din cele trei cadre de lux de care dispunem, transforma evenimentele noastre in unele pline de anvergura si stil. Si asta nu o spunem noi, ci companii si branduri de notorietate precum Alexandrion, Clubul Sportiv Universitatea Craiova, Oriflame, CEZ, Baroul Dolj, Ordinul Asistentilor Medicali si multi altii, care au ales sa marcheze evenimente si momente importante din viata lor in locatia noastra.

Date contact

Adresa Str. Pelendava nr.39A, Craiova, Dolj

Telefon 0786181878

Telefon 2 0351413570

Adresa email office@hotellarocca.ro

Poze

Video

Harta