Cazare Craiova Garsoniere Smart


Atunci cand se intampla ca unul dintre miri sa nu fie din localitatea in care are loc nunta, se va pune intotdeauna problema unde se vor caza invitatii care vin din alta parte. Bugetul este foarte important, mai ales atunci cand sunt familii intregi care vor trebui cazate. O familie de 4 persoane, cu copii mari, are nevoie de 2 camere la un hotel sau la o pensiune. Care ar fi solutia pentru o cazare si ieftina si buna in Craiova?

O varianta excelenta de cazare in orasul Craiova o reprezinta garsonierele inchiriate in regim hotelier. In cartier Rovine din Craiova, nu departe de gara orasului, spre zona Frigorifer - Wiesana exista doua garsoniere situate in acelasi bloc la etajele 2 si 3.

Fiecare garsoniera are cate un pat matrimonial si un pat extensibil de o persoana. Lejer o familie cu 1-2 copii poate sa stea peste noapte in weekend atunci cand au venit la o nunta in Craiova. Si mai e ceva...daca se inchiriaza ambele garsoniere, se mai poate negocia la pret de la 80-90 lei la 150 lei amandoua pentru o noapte in weekend.

Dimineata, la plecare, se poate face un ibiric de cafea pentru sofer pentru ca exista bucatarie cu frigider, aragaz, ibric, tot ce trebuie. Exista si internet wireless ca oamenii sa posteze pe Facebook poze de la nunta si sa dea like-uri....deci e super - super ok!

1. Detalii despre Garsoniera Paris, cea de la etajul 2 in linkul urmator >> http://www.craiova-regimhotelier.ro/cazare-craiova/garsoniera-paris/galerie

2. Detalii despre Garsoniera Trend, cea de la etajul al 3-lea in linkul urmator >> http://www.craiova-regimhotelier.ro/cazare-craiova/garsoniera-trend/galerie

Date contact

Adresa Craiova

Telefon 0743002580

Telefon 2 0724584548

Adresa email cazare.craiova@gmail.com

Poze

Video