COMANDA FLORI ONLINE

Descriere

* Aranjamente florale * Decoratiuni sala * Catering

COMANDA FLORI ONLINE va pune la dispozitie o paleta variata de servicii pentru a garanta efectul vizual si practic al fiecarui eveniment:

 Aranjamente florale:

Oferim aranjamente florale pentru diferite ocazii: aniversari, onomastice, felicitari, corporate, petreceri private, nunti si botezuri - pentru prezidiu, pentru mesele invitatilor, stalpisori de intrare si arcade din fier forjat cu flori, lumanari, buchete, cocarde.

Decoratiuni:

Decoratiuni la biserica si restaurant (aranjamente de sala – huse scaune, fata de masa).  

La solicitarea clientilor putem realiza si invitatii, placecarduri, marturii.

Catering:

Servicii de catering la standarde inalte pentru evenimente: mese festive (aniversari, petreceri private, botez sau nunta la cort), bufet suedez, banqueting, meniuri vegetariene, cofee break. Meniul se stabileste împreuna cu clientii, în functie de preferintele acestora si de amploarea evenimentului. Noi punem accent pe diversitate, creativitate si unicitate si de aceea va stam la dispozitie cu o oferta variata din care veti putea alege, în functie de preferinte si buget, exact acele servicii de care aveti nevoie pentru ca evenimentul sa fie unul inedit, în ton cu personalitatea si stilul propriu. Suntem o echipa dinamica, flexibila care vine în sprijinul dvs. cu servicii de calitate, indiferent de bugetul disponibil, pentru a va oferi o zi perfecta. Si tocmai din acest motiv suntem deschisi tuturor sugestiilor si propunerilor pentru ca visele dumneavoastra sa devina realitate. Chiar si în cazul în care nu va regasiti în pachetele pe care le propunem, putem realiza la comanda orice tip de aranjamente florale, decoratiuni si catering dorit.

Oferim servicii si consultanta pentru orice tip de eveniment: nunti, botezuri, aniversari, receptii, baluri, dineuri etc.

* Oferta este valabila la nivel national. Costurile de transport se achita separat. Termenul de livrare pentru aranjamentele florale de pe site este de minim 24 de ore de la comanda si plata, iar pentru evenimente (nunti si botezuri) la data si ora stabilita de catre client la semnarea contractului.

Facebook Comanda Flori Online

Date contact

Adresa Craiova

Telefon 0721266741

Adresa email comenzi@comanda-flori-online.ro

Poze

Video