Formatii lautari, DJ, interpreti & solisti in Craiova.

Daca sunteti o pereche tanara si moderna puteti contacta un DJ profesionist la nunta dumneavoastra (echipamente de jocuri de lumini si lasere, muzica de discoteca). Daca doriti sa pastrati traditia, veti gasi aici formatii si lautari pentru nunta. Iar daca doriti ca toata lumea sa fie impacata puteti imbina cele doua variante: formatie cu lautari traditionali de nunta si DJ. Totul depinde numai de voi. Nunta va fi cu siguranta o petrecere reusita doar daca daca mirii vor fi la randul lor multumiti de ceea ce ii inconjoara in aceasta zi magica.

Formatii si interpreti live de muzica populara pentru nunti , botezuri in orasul Craiova si Regiunea OLTENIA.

DJ Sound Craiova

Sonorizare, lumini, consola DJ, microfon. 4 boxe active de 400W noi. Pret 250 euro / eveniment. Seriozitate: contract, factura, bon fiscal. 100% legal.

Madalina Pescaru

Sonorizare de cea mai buna calitate Trupa de spectacol pentru evenimente Cu un repertoriu bogat, solista Madalina Mihaela Pescaru din Craiova, va poate transforma nunta sau botezul intr-un eveniment de neuitat. Acompaniata de cei mai buni instrumentisti si abordand mai multe stiluri muzicale, va incanta si pe cei mai pretentiosi nuntasi.

Formatia EXPLOZIV Craiova

Antren si voie buna cu Formatia Exploziv din orasul Craiova. Muzica live de petrecere: populara, usoara, DJ playlist si piesele dvs. preferate de pe Youtube, lumini de discoteca.

Petrica Sirbu solist muzica de petrecere
Marius Josceanu interpret - solist