Fotografi profesionisti. Inregistrari video Craiova.

Nunta este un eveniment unic caruia trebuie sa i se acorde o atentie deosebita: fotografi si cameramani profesionisti vor face din aceasta zi o amintire frumoasa peste ani, imortalizata in fotografii de o calitate excelenta. Albumele foto digitale vor face o poveste minunata de dragoste din nunta voastra. Noile tehnologii Blue-Ray si filmarea HD va sunt acum la dispozitie. Nu va multumiti cu ceva banal, bucurati-va de cele mai noi tehnologii in domeniu (si credeti-ne pe cuvant ca sunt multe).

Foto - Video nunti in orasul Craiova si Regiunea OLTENIEI.

George Secu Photography

Fotograf profesionist de evenimente, cu experienta de peste 12 ani. Initial am inceput activitatea ca si cameraman, dar cum am avut ocazia sa folosesc un aparat foto si mi-am schimbat complet directia. Mi-a placut la inceput tehnica ce se ascunde in spatele fotografiei si apoi am descoperit ca prin fotografie pot transmite clientilor mei emotiile t

Pislan Vergil

Cameraman si fotograf nunti si botezuri Craiova. Preturi competitive. Calitatea produselor si serviciilor noastre vine din experineta de peste 10 ani in acest domeniu precum si din cele mai performante aparate foto video pe care le folosim.

SelromTV

DE CE FOTO SELROMTV ? Pentru ca, insemna mai mult decat camere foto si obiective...iar surprinderea acelei clipe unice este subtila, anticiparea momentului perfect fiind empatia izvorata din sentimentele pline de emotie ale mirilor si a omului din spatele aparatului. Pentru ca, intregeste fotografia de nunta si cea de eveniment cu pasiune, profes

Foto Video Budescu Robert

Experienta de peste 15 ani in filmari si fotografieri nunti in Craiova. Echipamentele folosite pentru filmat si fotografiat, sunt de ultima generatie. Filmari full HD profesionale, cu mai multe camere, macara video si steady-cam. Experienta ne recomanda! Sunati si aflati oferta speciala pentru aceasta perioada!