Imperial Garden Ballroom

Yes, I do!?

Logodna sau cununia civila este un prilej excelent de petrecere restransa  in  aer liber. 

Va asteapta o zi speciala in armonie, romantism, plina de emotii si relaxare în natura. Cadre naturale special gândite pentru cei mici si pentru aduti, zona de petreceri, locuri de joaca, zona de BBQ, cadre foto excelente in natura si întreaga organizare a evenimentului gratuita.

Pentru voi doi o zi si o seara speciala!

Ziua care trebuie sa fie memorabila.

Cele mai frumoase amintiri le puteti avea  acum la Imperial Garden Ballroom by Complex Turist Beharca ce gazduieste  evenimente cu o capacitate de la 200 pana la 500 de persoane, pozitionate intr-o superba zona verde si linistita.

Cu o gradina generoasa evenimentele pot fi atât la interior cat si la exterior asa cum va doriti.


Cununia civila este o etapa importanta în oficializarea casatoriei voastre, care presupune o mare atentie la detaliile organizatorice!

Organizarea propriu-zisa a cununiei civile poate fi realizata de echipa noastra cu experienta ce se ocupa de planificare si cu siguranta veti fi destul de relaxati in acele momente atât de emotionale.

Pentru ca desfasurarea evenimentului sa aiba loc fara probleme, trebuie sa te informezi în prealabil despre toti pasii ce trebuie parcursi pentru oficierea ceremoniei! 

La noi, în zona special amenajata pentru oficializarea cununiei civile, ce poate fi în aceeasi zi cu nunta sau in alta zi, veti beneficia de un Pachet Gold I Do, cu tot ce este necesar in a celebra iubirea voastra.

Oficializarea se face in incinta Complexului cu Ofiterul  local al Starii Civile.

Detalii si rezervari poti solicita la:

 Tel: 0738843507

E-mail: complexturistbeharca@gmail.com

Date contact

Adresa Beharca, Hotel Turist

Telefon 0738 843 507

Poze

Harta