Meliss Events: doua locatii. Restaurant, hotel, terasa si piscina

Doua locatii:

Bulevardul Carol 1 si Centura de Nord a Craiovei.


Meliss Events este situat pe rocada de Nord a orasului Craiova si are in componenta sa un hotel cu camere luxoase de 4 stele, doua restaurante interioare Meliss Silver cu o capacitate de 170 de locuri si Salonul Crystal cu o capacitate de 330 de locuri, excelente atat pentru evenimente private - petreceri de familie, de genul aniversarilor, dar potrivite in acelasi timp si pentru evenimente corporate - petreceri, prezentari, sau intruniri de business ale unor firme. 

De asemenea Meliss Events Craiova detine in aceeasi locatie la centura de Nord, doua piscine - una pentru adulti cu jacuzzi si una pentru copii, situate pe niveluri diferite, ca niste terase.

Spatiile generoase de langa cele doua piscine, barul dar si restaurantul cu autoservire ce deservesc aceaste zone adiacente celor doua piscine, pot fi amenajate ca terase unde evenimentul dumneavoastra poate avea loc.

Asadar, la Meliss Events ne adaptam noilor conditii pentru clientii care doresc sa organizeze petreceri in aer liber, oferind maxima siguranta, cu posibilitatea de a respecta distantarea sociala necesara.

Date contact

Adresa Craiova, Centura de Nord si Bvd Carol 1 (str Garii)

Telefon 0723564232

Adresa email contact@hotelmeliss.ro

Poze

Video

Harta