Restaurantele Prestige

Trebuie sa stiti de la bun inceput ca detinem doua locatii in zone diferite ale orasului Craiova. Organizarea unui eveniment necesita atentie la detalii si luni intregi de pregatire! Echipa Prestige iti sta la dispozitie, nu numai pentru a te ajuta in organizarea evenimentului mult dorit, ci si pentru a te ajuta sa economisesti o resursa atat de pretioasa: timpul. Experienta si cunostintele dobandite pe parcursul anilor ne recomanda.

Claudiu si Cristina sunt consultantii nostri pentru a te ajuta sa pui la punct toate detaliile: culori, arome, muzica, decoruri, efecte speciale, lumini. Mai precis, toate acele lucruri marunte care vor crea atmosfera pe care o doresti, astfel incat totul sa puna in valoare cel mai important moment din viata ta.


Iar daca planifici o receptie, ai o petrecere corporate, sau o lansare de produse, o petrecere de socializare, training-uri de formare a personalului sau evenimente mondene, echipa Prestige personalizeaza serviciile oferite astfel incat atmosfera dorita de tine sa fie la cel mai inalt nivel de calitate.

Date contact

Adresa Salonul Selen, Salonul D'Or si Salonul Imperia (in cadrul restaurantului Prestige) Bulevardul Decebal, nr. 77A, Craiova Salonul Majestique si Salonul Miraj (in cadrul hotelului Prestige): Strada Matei Basarab, nr. 15, vis-a-vis de Catedrala Sf. Dumitru, C

Telefon 0744788581 - Claudiu

Telefon 2 0728529505 - Cristina

Adresa email claudiu@prestigecraiova.ro

Poze

Video

Harta